Cilit Bang tar städningen till nya höjder

Kan ett enda städmedel göra städningen betydligt roligare och mer akrobatisk? Troligtvis inte men det är vad Cilit Bang vill förmedla i sin nya reklamvideo. Oavsett vad man tycker om rengöringsmedlet så går det inte att komma ifrån att de lyckats skapa en video som fått något av en viral succé.
Det är reklambyrån BETC (Paris) som har skapat filmen där Daniel Cloud Campos visar upp sina skickliga danskunskaper – och uppenbarligen städkunskaper. Överaskande, underhållande och rolig – precis som många skulle önska att det var att städa. Tyvärr är verkligheten inte densamma alltid.
Campos har fått jobb på en verkstad och får uppdrag av sin chef att göra snyggt på verkstaden. Han hittar rengöringsmedlet Cilit Bank och ”Bang” så blev städningen betydligt roligare. Dansen är i full gång ackompanjerad av ”Maniac”.
Här kan du se filmen som i förkortad version visats som TV-reklam.

En bra film kräver även sin uppföljare och så är det även I detta fall. Man har nämligen gett ut en film där man visar hur inspelningen gick till. På dryga två minuter visas hur filmen skapats med allt från videoeffekter och stunts. Intressant att se hur ett litet rengöringsmedel kan ligga i fokus i en dans och en hel videoproduktion.

PS: Tycker du inte att städning är speciellt roligt – även om du har Cillit Bang. Kontakta oss – Vi är proffs även om vi inte dansar.

 

admin

Tillbaka till toppen