Fokus på Städföretag – Norrstäd

I serien över olika städföretag som flyttstädning har turen kommit till Norrstäd. Vilken prisnivå har de? Vad är fördelarna och nackdelarna?

Område

Norrstäd är ett stort städföretag med upptagningsområde främst kring östkusten. Detta med början i Gävle och sedan upp via Hudiksvall, Sundsvall och Örnsköldsvik till flyttstädning Skellefteå och Piteå. Oavsett vilken stad så är det samma kontaktuppgifter.

Fördelar – enligt företaget

Bilden ovan är från deras sida om flyttstädning Piteå  och visar på de tre fördelar som de själva lyfter fram som konkurrensfördel.

Miljömedvetna

Norrstäd anger att de oftast väljer miljömedvetna alternativ när det kommer till förbrukningsvaror. Dessutom planeras arbetet så att de kan minska milen som de behöver köra med de egna bilarna.

Kvalitetsinriktade och prisvärda

All städpersonal har erfarenhet av att städa efter flyttar. Detta tillsammans med ett fast pris och en städgaranti skapar trygghet för kunden.

Exakta priser anges inte på hemsidan utan ges via offert. Däremot framgår det att de erbjuder flyttstädning från 30 kr per kvadratmeter.

Experter på flyttstäd

”Flyttstäd är vår specialitet” är vad som förmedlas på hemsidan och orsaken är att de just enbart valt att fokusera på just denna städning. Till skillnad mot andra städföretag så är här flyttstädningen helt och hållet i fokus. På detta sätt kan de även specialisera sig och hålla hög kvalite´.

Om företaget

Norrstäd presenterar sig med att vara ”ungt och modernt städföretag” som enbart fokuserar på flyttstädning. Företaget grundades 2018 men de personer som driver företaget har lång erfarenhet av branschen. Efter att det grundats tog det inte många år förrän de etablerade sig på fler orter kring norrlandskusten.

Även städ och städrelaterade tjänster till kontor

Även om de på flera ställen på hemsidan poängterar att de främst erbjuder flyttstädning så finns det ett undantag. Delvis genomförs även städ och städrelaterade tjänster till företag som vill ha hjälp med städ i kontorslokaler.

admin

Tillbaka till toppen